تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - دسر کرم تمشک
شنبه 2 مرداد 1389

دسر کرم تمشک

• نوع مطلب: دسرها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

پودر ژله تمشک : 2 بسته                                                 شیر : 2 پیمانه
ماست شیرین : 100 گرم یا حدود 4 قاشق غذاخوری    
آب تمشک : مقداری
شکر : 3 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ : 4 عدد آب تمشک : مقداری شیر را جوشانده و از روی حرارت برمی داریم . سپس پودر ژله تمشک را به آن افزوده و برقی می زنیم . بعد زرده های تخم مرغ را همراه شکر و ماست و آب تمشک ریخته و با همزن برقی می زنیم تا مواد خوب باهم ترکیب شوند . 20 دقیقه صبرمی کنیم تا مواد سرد شود سپس ان را داخل قالب ریخته و 4 ساعت درون یخچال می گذاریم تا سفت شود . بعد از 4 ساعت دراورده و ابتدا لبه ها را جدا کرده و سپس درون ظرف بلوری برمیگردانیم . نوش جان

نظرات()
برچسب ها: دسرها ،
 

page rank google پیج رانك گوگل این وب