تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - رولت مغز
شنبه 2 مرداد 1389

رولت مغز

• نوع مطلب: خوراک ها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

رولت مغز


تخم مرغ : 5 عدد هویج پخته : 2 عدد

آرد : 1 قاشق غذا خوری سبزی پلویی یا کوکو :به میزان لازم

نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

مغز گوسفند : 2 عدد یامغز گوساله 1 عدد

رگهای سیاه مغز را زیر آب می گیریم (مغز در بسته) و مغزرا 10 دقیقه می پزیم.

تخم مرغها را داخل ظرفی بزرگ می شکنیم و آرد را که فلفل و ادویه و کمی زعفران آب شده داشته باشد با 2 قاشق روغن مایع مخلوط کرده و تمام مواد را خوب هم می زنیم تا یکدست شود (بعد خیلی کم در حد چرب شدن تاوه را چرب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم)بعد سبزی های خرد شده را هم به تخم مرغ و ارد مزه دار شده اضافه می کنیم و هم میزنیم و یک ملاقه از این مواد را ته تاوه پهن کرده هرچه نازکتر بهتر و وقتی فقط یک طرف حرارت دید و خودش را گرفت بر میداریم و بعد مغز را لایش قرار داده و هویج هم روی این کوکوی پخته شده قرار می دهیم و یک مقدار از مغز لای کوکو پهن می کنیم رویش هویج می گذاریم کمی نمک روی مغز می پاشیم بعد آن را لوله می کنیم و سرخ می کنیم .سپس بصورت رولت می بریم و دوباره کمی سرخ می کنیم و بعد حلقه ای می بریم


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب