تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - پولکی
یکشنبه 3 مرداد 1389

پولکی

• نوع مطلب: شکلات ها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

پولکی


آب : نصف لیوان

شکر : 1 پیمانه سرکه سفید : 1 قاشق غذا خوری

یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک قاشق غذا خوری سرکه سفید را روی حرارت قرار داده تا بجوشد وغلیظ شود .(مثل کارامل یا شیره)

ته سینی را کاغذ روغنی یا فویل قرار داد ه و آ ن را چرب کنید و از این کارامل با قاشق داخل سینی به اندازه یک سکه قرار می دهیم . سعی کنید مواد را با فاصله از همدیگر بگذارید . رویش را با پودر نارگیل یا پودر پسته یا کنجد تزیین کنید .


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب