تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - مارمالاد توت فرنگی
چهارشنبه 6 مرداد 1389

مارمالاد توت فرنگی

• نوع مطلب: مرباها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

مارمالاد توت فرنگی


توت له کرده را با هم وزنش شکر 15 تا 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود . سپس کنار گذاشته وقتی ملایم شد 1 قاشق سوپخوری ژلاتین را با یک آبجوش روی بخار آب کاملا حل کرده و بعد به مارمالاد اضافه می کنیم .

شربت :

48 ساعت شکر و توت را داخل هم می گذاریم تا آب بیندازد .

در مربای آلبالو , آبلیمو نمی زنیم .

وقتی مربا غلیظ شد آب نمی زنیم چون کپک می زند باید , شربت قوام آمده را به آن اضافه کرد .

نکات :

اگر مربای داغ را داخل شیشه بریزید کپک می زند .

اگر شربت مربا خیلی قوام بیاید بد رنگ می شود .

برای جلوگیری از قهوه ای شدن سیب آن را در آب سرد و آبلیمو می گذاریم .


نظرات()
برچسب ها: مارمالاد ،
 

page rank google پیج رانك گوگل این وب