تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - دسر نارگیل
چهارشنبه 6 مرداد 1389

دسر نارگیل

• نوع مطلب: دسرها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

دسر نارگیل




مواد لازم :

نارگیل: نصف لیوان

شیر : 3 لیوان

نشاسته : 2 قاشق غذا خوری

شیر نارگیل :نصف لیوان

ورق ژلاتین : 3 عدد یا پودر ژلاتین : 3 قاشق مربا خوری

شکر : نصف لیوان

زرده تخم مرغ : 2 عدد

خامه زده شده: 300 گرم

طرز تهیه:

شیر را بجوشانید ولی پف نکند مخلوط شیر نارگیل را به شیر اضافه کرده سپس

شیره نارگیل و شیر نصف لیوان را مخلوط کرده و کمی شکر همراه نشاسته داخل شیر مخلوط می کنیم نصف استکان آب سرد و اب جوش مخلوط کرده . زرده تخم مرغ را هم زده خامه و پودر نارگیل کمی خنک شد همراه پودر ژلاتین بمدت 3 ساعت داخل یخچال میگذاریم .

نوش جان


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب