تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - خاگینه تبریزی
چهارشنبه 6 مرداد 1389

خاگینه تبریزی

• نوع مطلب: غذاهای محلی ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

خاگینه تبریزی

تخم مرغ : 3 عدد

روغن مایع : 3 قاشق سوپخوری

شیر : 1 لیوان

نمک : کمی

آرد : 1 پیمانه

شربت :

شکر : 1 پیمانه آب یا گلاب : 2/1 پیمانه

زعفران : کمی دارچین : 1 قاشق مربا خوری

گردو : 1 پیمانه

تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم می زنیم .آرد را اضافه و با همزن دستی می زنیم تا آرد گلوله نشود و اول روغن را می ریزیم بعد تخم مرغ را و سپس هم می زنیم بعدآرد را ریخته و کمی نمک زده و شیر را کم کم می ریزیم و با همزن دستی می ریزیم تا مایع رقیقی بدست آید و 1 قاشق مربا خوری زعفران اب کرده را هم ریخته و هم میزنیم . این مایع آماده است . داخل تاوه روغن ریخته و از مواد با ملاقه داخل تاوه بریزید . یک طرف که گرفت طرف دیگر را در آورید و رویش گردوی خرد شده ریخته و 1 قاشق مربا خوری دار چین و 2 قاشق غذا خوری شکر ریخته و رول می کنیم .

شکر و اب و زعفران را که قبلا جوشاندیم را روی رولت میریزیم .

گردو و دارچین و شکر را وسط خاگینه که روی حرارت است و سفت شده می ریزیم وقتی سرد شد بصورت رولت در آورده و بعد شربت را رویش می دهیم .

در تبریز این خاگینه با کوفته تبریزی پخته می شود چون کوفته غذایی سرد و خاگینه غذایی گرم می باشد.


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب