تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - فرنی هندی
چهارشنبه 6 مرداد 1389

فرنی هندی

• نوع مطلب: غذای نوزادان ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

فرنی هندی

پودر میوه های خشک (هلو و توت فرنگی و موز ) : 150 گرم

پودر برنج : 20 گرم پودر نارگیل : 50 گرم

شیر : 1 لیتر تکه های میوه خشک یا تازه : 50 گرم

شکر رنگی : 50 گرم پودر پسته و پودر هل : برای تزیین

شیر را داخل قابلمه ریخته و بجوشانید . (پودر برنج را داخل شیر سرد حل کرده و هم می زنیم و شکر را هم ریخته و شکر دلخواه است و سفت شد نباید گاز را خاموش کنیم تا بوی خامی پودر برنج گرفته شود اگر سفت شد کمی شیر بریزید ) وقتی بوی خامی برنج گرفته شد شعله را خاموش کرده و میوه های تازه یا خشک را ریخته و پودر نارگیل چرخ شده را هم ریخته , وقتی کمی خنک شد داخل یخچال بگذارید .


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب