تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - حلوا شکری
چهارشنبه 6 مرداد 1389

حلوا شکری

• نوع مطلب: حلواها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

حلوا شکری

شکر آسیاب شده (خیلی نرم) : 1 کیلو گرم

ارده : نیم کیلو گرم

پودر پسته وخلال بادام : به مقدار لازم

گلاب : نصف استکان

هل : مقداری

زعفران : 1 قاشق چایخوری سرخالی

ارده را در ظرفی ریخته و با کمی از شکر با همزن برقی 10 تا 15 ثانیه بزنید و سپس (زعفران وگلاب را با هم مخلوط کرده تا کاملا حل شود )سپس این مخلوط را وارد مواد می کنیم و دوباره هم می زنیم . شکر را کم کم وارد کرده و حدود 5 دقیقه هم می زنیم طوریکه دانه های شکر معلوم نشود . سپس هل را ریخته و با دست یا چنگال می زنیم .در ظرفی بگذارید و با پودر پسته و خلال بادام تزیین کنید .

نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب