تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - بیسکوییت نارگیلی
چهارشنبه 6 مرداد 1389

بیسکوییت نارگیلی

• نوشته شده توسط: نیوشا

بیسکوییت نارگیلی

آرد : یک ونیم پیمانه تخم مرغ : 1 عدد

شکلات تخته ای شیری : 150 گرم شکر قهوه ای : 4/1 پیمانه

کره : 125 گرم بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل :2/1 پیمانه پودر نارگیل برای تزیین : کمی

شکلات تخته ای شیری را داخل طرف روی حرارت گذارده تا ذوب شود . در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را با همزن برقی زده سپس پودر2/1 پیمانه پودر نارگیل را ریخته و با بکینگ پودر وآرد و شکلات تخته ای ذوب شده مخلوط می کنیم . و در یخچال بابرودت بالا قرار داده و یا بمدت 30 دقیقه در یخچال معمولی بگذارید . سپس خمیر را گلوله های کوچک کرده و در پود رنارگیل بغلطانید .سپس بمدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید .

اگر شکر قهوه ای نداشتید 3/2 پیمانه شیره خرما را با 4/1 پیمانه سرخالی شکر سفید مخلوط کنید .


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب