تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - شکلات فندقی
چهارشنبه 6 مرداد 1389

شکلات فندقی

• نوع مطلب: شکلات ها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا


مواد لازم:

زرده تخم مرغ : 2 عدد

خامه : نصف پیمانه یا صد میلی لیتر

شیرسرد : 1 قاشق سوپخوری

پودر کاکاءو : 3/1 پیمانه یا 30 گرم

پودر شکر : 3/1 پیمانه یا 60 گرم

شکلات تخته ای : 50 گرم

کره : 30 گرم

فندق :4/1 پیمانه

وانیل :4/1 قاشق چایخوری

نمک : 8/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

شکلات تخته ای را روی بخار اب , آب کنید .

در ظرفی جدا گانه اول پودر شکر را همراه با کره کمی هم نمک می زنیم و وانیل را هم جداگانه به زرده تخم مرغ زده تا بوی زخم ان گرفته شود بعد با همزن برقی در ظرفی دراز هم میزنیم کره باید در دمای محیط باشد بعد پودر کاکاءو را اضافه کرده نمک را باید حتما اضافه کنیم بعد با دور کند همزن میزنیم هر جه بیشتر هم بخورد بهتر است بعد زرده تخم مرغ را زده با پودر شکر خوب زده تا مواد خوب جذب هم شود . (1 قاشق شیر سردرا اضافه کرده اندازه ها حتما با پیمانه دقیق باشد تا غلظتش با غلظت شکلات مغازه یکی باشد وبا حوصله هم می زنیم بعد خامه را میریزیم وبا همزن میزنیم سپس پودر فندق را ریخته و کمی زده تا مخلوط شود ) سپس 1 ساعت در یخچال میگذاریم .

شکلاتی را که در خانه درست میکنید نباید بیش از یک هفته بماند .

نوش جان



نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب