تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - فیله مرغ
چهارشنبه 6 مرداد 1389

فیله مرغ

• نوع مطلب: فیله ها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

فیله مرغ


فیله مرغ :12 تکه پودر کاری : 2 قاشق چایخوری

روغن مایع : 1 لیوان آب پرتقال : 1 لیوان

آرد : 1 لیوان تخم مرغ : 1 عدد

بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری نمک و فلفل

آب پرتقال را ریخته و تخم مرغ را شکسته نمک وپودر کاری را ریخته و آرد را کم کم با بکینگ پودر ریخته .با همزن دستی میزنیم . 10 دقیقه این خمیر بماند تا عمل بیاید .اگر شل بود کمی دیگر آرد بزنید .در تاوه جداگانه روغن بریزید و فیله ها را در این خمیر انداخته و در آورده ودر روغن زیاد سرخ کنید , می توانید آن را داخل نان همبرگر بگذارید .


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب