تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - همبرگر مرغ
چهارشنبه 6 مرداد 1389

همبرگر مرغ

• نوع مطلب: همبرگرها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

همبرگر مرغ

مرغ بدون استخوان و پوست چرخ شده : نیم کیلو

فلفل سبز :1 عدد

سبزی معطر : 300 گرم

پیاز : 1 عدد

اویشن : 1 قاشق چایخوری

مغز کرفس : نیم بوته

تخم مرغ : 1 عدد

نمک .فلفل :مقداری

روغن : نصف استکان

سبزی معطر : 300 گرم

پیاز : 1 عدد

اویشن : 1 قاشق چایخوری

مغز کرفس : نیم بوته

تخم مرغ : 1 عدد

نمک .فلفل :مقداری

روغن : نصف استکان

طرز تهیه :

کرفس وپیاز وفلفل را نگینی خرد کرده و مرغ چرخ شده رادر ظرفی ریخته و به ان کرفس وپیاز وفلفل را اضافه کرده وسبزی معطر و بعد نمک و فلفل و اویشن را ریخته و با دست ورز می دهیم سپس تخم مرغ راریخته وبا دست ورز میدهیم سپس نیم تا 1 ساعت در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد سپس از یخچال در اورده وتکه های کوچکی از ان برداشته گرد کرده ودر ماهی تاوه می گذارید تا سرخ شود.

وقتی سرخ شد در لای نان قرار داده و در ان کاهو میگذارید.

ویا اینکه کاغذ الومینیوم را چرب کرده در دمای 180 درجه سانتی گراد طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه می گذارید .



نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب