تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - پیتزای مخلوط گوشت
شنبه 2 مرداد 1389

پیتزای مخلوط گوشت

• نوع مطلب: پیتزاها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا

پیتزای مخلوط گوشت

مواد خمیر :

آرد : 1 کیلو خمیر مایه : 20 گرم

نمک : 10 گرم آب : 350 سی سی

مواد روی پیتزا :

پنیر پیتزا : 150 گرم گوشت قیمه ای پخته شده : 150 گرم

پیاز خرد شده : 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده : 3 عدد

فلفل دلمه ای خرد شده : 2 قاشق سوپخوری قارچ ورقه شده : 100 گرم

ادویه مخصوص پیتزا : 1 قاشق سوپخوری سیر : 2 حبه

کرفس : 1 ساقه

طرز تهیه خمیر پیتزا : آرد و خمیر مایه و نمک را باآب مخلوط کرده و 10 دقیقه ورز می دهیم و بعد 50 دقیقه استراحت می دهیم در دمای اتاق بماند (خارج از یخچال). هر یک کیلو آرد 7 عدد خمیر می دهد .

بعد از 50 دقیقه خمیر را در ظرف پهن می کنیم .

مواد روی پیتزا : کرفس را خلال کرده و بعد نگینی خرد کرده پیاز و فلفل دلمه ای و کرفس را داخل تاوه ریخته با کمی روغن حرارت می دهیم وقتی نرم شد سیر را ریخته کمی تفت داده بعد گوجه فرنگی خرد شده را ریخته و هم می زنیم باید 4 تا 5 دقیقه این سس بپزد .

این سس را روی خمیر پخش کرده و بعد پنیرپیتزا را ریخته و داخل فر می گذاریم .

درجه 180 سانتی گراد ودر طبقه وسط فر بمدت 30 الی 40 دقیقه


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب