تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - کباب دورنگ
جمعه 8 مرداد 1389

کباب دورنگ

• نوع مطلب: کباب ها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا


گوشت فیله کوساله : 300 گرم
فیله مرغ : 250 گرم
پنیر پ
یتزا : 100 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد
جعفری خرد شده : نصف پیمانه

نعنا خشک : 1 قاشق سوپخوری
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
دارچین : 1 قاشق چایخوری
روغن مایع و نمک و فلفل و سیخ چوبی : به مقدار لازم

فیله گوساله و مرغ را با بیفتک کوب می کوبیم تا نرم شود . گوشت گوساله را پهن نموده و مرغ را لایش قرار می دهید . و روی آنها زعفران و پیاز خلال شده و پودر سیر و دارچین و روغن مایع و فلفل و جعفری خرد شده و نمک و نعنا و دراخر پنیر پیتزا را رویش می ریزیم و می پیچیم . سپس به سیخ کشیده و داخل تاوه سرخ می کنیم .
در آخر با پیاز و گوجه فرنگی خام تزیین می کنیم

نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب