تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - سالاد مخصوص دکتر جواهریان
دوشنبه 11 مرداد 1389

سالاد مخصوص دکتر جواهریان

• نوع مطلب: سالادها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا


-



1-مانند همه سالادها خیار گوجه و کاهو که فقط  فرق آن اینست که خیار ها و گوجه را نباید ریز کنید بلکه قطعات درشت باشند و دوم اینکه حتما خیار با پوست با شد . چاقها چون تنبلند معمولا سالاد را خیلی ریز می کنند (که کمتر بجوند و زودتر قورت دهند ) هر چه قدر مواد این سالاد درشت تر باشد و بیشتر هم جویده شود بیشتر اثر سیر کننده ای دارد.
2-سفیده تخم مرغ آبپز 2-3 عدد(رنده نشود ) قطعات 2-1 سانتی متری. زرده ان را به بچه ها بدهید


3-هویج خام بصورت قطعات درشت 1 سانتی متری حلقه شود (رنده نشود)
4-* هر بار 1 یا 2 یا حتی همه گزینه های زیر حتما استفاده شود :
الف) 3-2 قاشق پر ذرت شیرین (کنسرو یا خانگی)
ب) 3-4 قاشق نخود سبز(کنسرو یا خانگی)
ج) لوبیای پخته 3-4 قاشق غذاخوری
) دقارچ خام یا پخته5-4 عدد متوسط
ه) نصف یک فلفل دلمه ای
و) کلم یک لیوان خرد شده (کلم سفید - قرمز یا بروکلی) خیلی ریز نشود .
ی) جوانه تازه گندم یا ماش یا غیره 1 لیوان سرخالی


5-روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
6-لیمو ترش تازه 2 عدد کوچک یا یک عدد بزرگ (بیشتر هم اشکالی ندارد )

7-سس مایونز نصف قاشق مربا خوری (فقط به اندازه یک فندق نه بیشتر)
بهتر است در یک شیشه کوچک آب لیمو ترش و روغن زیتون و سس را با مقداری نمک ریخته و خوب تکان دهید و سپس روی سالاد بریزید .
در صورت تمایل می توانید داخل شیشه کمی فلفل اضافه کنید .(فلفل سوخت و ساز را با لا می برد )
سعی کنید سالاد متنوعی درست کنید . در مهمانی ها می توانید از قبل مواد سالاد را (به جز خیار گوجه و کاهو) درست کنید و در یک شیشه مربا ی خالی ریخته و با خود ببرید و روی سالاد انها بریزید . 




نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب