تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - دیگچه (غذای مخصوص ماه رمضان)
سه شنبه 19 مرداد 1389

دیگچه (غذای مخصوص ماه رمضان)

• نوع مطلب: شیرینی ها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا


برنج : 1 پیمانه
شیر : 8 پیمانه یا 2 لیتر
شکر : 2 پیمانه
کره یا روغن آب شده : 2 قاشق غذا خوری
گلاب : 1/2 پیمانه
زعفران : کمی
هل ساییده : 1 قاشق چایخوری
خامه : 50 گرم
خلال بادام و پسته : به اندازه دلخواه

برنج را با آب می پزیم تا پخته وکمی له شود سپس شیر را ریخته وقتی جوشید  سپس شکر را اضافه می کنیم  گلاب و زعفران را در این مرحله اضافه می کنیم .  خامه و کره را اضافه می کنیم . در اخر مواد عطری مثل هل را می ریزیم .
میگذاریم 45 دقیقه تا 1 ساعت دم بکشد . سپس وقتی از روی حرارت برداشتیم و خنک شد در یخچ .ال می گذاریم تا خنک شود و سر سفره آوردیم برش می زنیم

نوش جان


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب