تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - سالاد کلم
سه شنبه 19 مرداد 1389

سالاد کلم

• نوع مطلب: سالادها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا


کمپوت آناناس : 1 قوطی
هویج : 250 گرم
پیازچه : 150گرم
خامه : 100 گرم
کلم برگ : 500 گرم
جعفری : 150 گرم
سس مایونز : 200 گرم
گوجه و فلفل دلمه ای : برای تزیین
شکر : 2 قاشق غذاخوری

کلم برگ را کبریتی یا خلالی خرد کرده و اناناس و هویج خرد شده و جعفری خردشده را اضافه کرده و پیازچه خرد شده و مایونز و خامه را هم ریخته و خوب مخلوط کرده و در یخچال گذاشته تا مزه دار  شوند . سپس در سینی قرار داده و با فلفل دلمه و گوجه فرنکی و سس و خامه تزیین کنید .
نوش جان


كلم، رخسار را جلا می دهد و نیكو می سازد. كلم خواب آور بسیار خوبی است.
كلم، حركت كودكان نو پا را آسان می گرداند. مصرف كلم، صدا را صاف می كند.
كلم پخته، بدن را از اخلاط فاسد و عرق زیاد پاك می كند. كلم پخته در درمان صرفه كهنه و درد كمر و زانو موثر است.
كلم پخته، سردرد را تسكین می دهد.
برگ كلم سوخته، بهترین پاك كننده زردی دندان ها و خشك كننده بسیار خوبی است.
تخم كلم، ضد خونریزی لثه و ضد
و بقیه در ادامه
مطالب

تخم كلم، ضد خونریزی لثه و ضد كرم دستگاه گوارش است. تخم كلم ضد كم خونی است و قوه بینایی و نور چشم را افزایش می دهد.
مداومت در خوردن كلم، باعث از بین رفتن سنگ های ادراری و تناسلی خواهد شد. كلم به علت دارا بودن مواد گوگردی برای خارش و شستشوی موی سر شوره دار، داروی بسیار خوبی است. كلم تصفیه كننده خون استك كلم دارای یك اسانس سلفوره است كه برای معالجه كرم امعاء به كار می رود.
برای درمان زخم های عمیق و زخم های سرطانی، پماد برگ كلم با آرد جو مفید است.
سوخته كلم برای درمان جوش های دهان، رفع زردی دندان و جلوگیری از ریزش مو مؤثر است. برای این منظور باید سوخته كلم را در محل مورد نظر بمالند و این كار را تكرار كنند تا اثر خود را ببخشد.
خوردن 6/25 گرم تخم كلم كه با آب پخته شده باشد، لكه های پوستی را برطرف می كند.
شیره كلم خام، برای تقویت خون اشخاصی كه كمبود آهن دارند مفید است. شیره كلم خام، غشاهای مخاطی معده و روده ها را پاكیزه می كند.
برگ كلم له شده، برای درمانی ناراحتی های پوستی مؤثر است.
كلم اكسیری است كه دوای همه دردهاست و تمام اعضای بدن از آن استفاده می كنند و هیچ دردی نیست كه در مقابل كلم دوام آورد. كلم زخم های بواسیر را التیام می دهد. كلم سنگینی گوش را درمان می كند.
برگ های خام كلم سبز یا قرمز را قبل از غذا به صورت سالاد بخورید. زیرا برگهای كلم مقدار زیادی كلسیم و گوگرد دارد كه برای تقویت خون بی اندازه مفید است و سالاد برگ خام كلم، بهترین درمان كم خونی است.
مصرف سوپ كلم برای معالجه برونشیت و سرفه شدید مفید است. برگ كلم سفید یا قرمز در معالجه امراض كبد و یرقان (زردی) نتایج مؤثری دارد.
كلم بهترین داروی طبیعی برای معالجه اسهال است، برای این منظور باید برگ كلم یا گل كلم را با آب بپزید و فلفل و كره به آن چاشنی كنید و با كره و نان برشته به عنوان غذا مصرف كنید.
مصرف كلم، بیماری نفریت (ورم چركی كلیه) را درمان می كند.
مصرف كلم برای مبتلایان به نفریت به سبب دفع سموم موجب تسكین درد می شود.
اگر برگ كلم را به وسیله گذاردن اطوی داغ روی آن به صورت پماد در آورده و روی جاهایی كه در بدن درد می كند بگذارید این مرهم (ضماد) برای تسكین درد اعصاب و رماتیسم و سیاتیك مؤثر است.
مصرف شربت كلم، روزانه سه قاشق و هر بار یك قاشق قهوه خوری تمام كرم های بدن را دفع می كند.
كلم به علت داشتن آهك زیاد، ارسنیك و ید، یكی از غذاهای بسیار عالی و مفید است و برای درمان سستی استخوان، سل و كم خونی نظیر ندارد.
در كلم املاح سولفات، نیترات دوپتاس، اكسیدهای آهن و گوگرد (اسانس گوگرد) وجود دارد.
تذكر: خوردن كلم برای بیمارانی كه مبتلا به گواتر و بواسیر هستند و افرادی كه به خارش بدن مبتلا هستند مضر است.
طریقه مصرف:
مصرف كلم به صورت سالاد، بسیار لذیذ و نافع است.
آب كلم نیز راهی برای مصرف كلم است اما ممكن است به ذائقه بسیاری از مردم خوش نیاید. برای این منظور می توان آب هویج خام و چند قطره آب لیمو به آن اضافه كرد و سپس مصرف كرد.
بهترین كلم و روش نگهداری آن:
وقتی كلمی را انتخاب می كنید، باید برگ هایش محكم و چسبیده باشد و سر آن سنگین و محكم و برگ های خارجی اش هنوز روی آن باشد. برای اینكه تازگی كلم حفظ شود، آن را در پارچه ای بپیچید و در یخچال نگهداری كنید.

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی

www.persianv.com
  تعداد مشاهده: 1682


نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب