تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - شکلات صبحانه
جمعه 22 مرداد 1389

شکلات صبحانه

• نوع مطلب: شکلات ها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا


خامه ساده : 1/2 پیمانه
پودر کاکائو :  3 قاشق سوپخوری
کره : 40 گرم
پودر قند : 1/2 پیمانه
شیر داغ : 3 قاشق سوپخوری
پودر فندق بوداده : 1/4 پیمانه
شکلات تخته ای : 50 گرم
کره را در دمای اتاق قرار داده و شکلات را روی بخار آب باز کرده کره که نرم شد کره و شکلات تخته ای را با هم مخلوط می کنیم و پودر کاکائو راهم ریخته و هم زده و بعد خامه زده شده را می ریزیم و هم می زنیم . بعد پودر قند را ریخته و هم می زنیم و بعد شیر را کمی ریخته و بعد پودر فندق را اضافه نموده و هم میزنیم . شکلات اماده است که می توان ان را روی پنکیک یا نان تست مالید
لطفا مراحل پخپ را همان طور که گفتم انجام دهید و به اندازه کافی هم بزنید تا نتیجه را بطور درست بگیرید و
نوش جان

نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب