تبلیغات
آموزش آشپزی دلفی و مارینت - حلوای گردو
جمعه 26 شهریور 1389

حلوای گردو

• نوع مطلب: حلواها ،
• نوشته شده توسط: نیوشا







آرد تفت خورده : 150 گرم
روغن جامد : 75 گرم
پودر قند : 75 گرم
پودر گردو : 40 گرم
دارچین : 1 قاشق چایخوری
گل خشک محمدی : 1 قاشق چایخوری
هل آسیاب شده : 1 قاشق چایخوری
روغن جامد را روی حرارت قرار دهید تا آب شود سپس آرد را ریخته و خوب مخلوط کنید بعد حرارت را خاموش کرده و سریع پودر قند راریخته و سپس گرد را می ریزیم (حتما باید حرارت خاموش باشد تا گردو به روغن نیفتد ) سپس هل و گل محمدی و دارچین را بریزید وهم بزنید . در اخر رویش را با شکلات قهوه ای و گردو تزیین کنید

نظرات()

 

page rank google پیج رانك گوگل این وب